2013. szeptember 28., szombat

Eltűntem

tudom, úgy hogy elnézést kérek mindenkitől, aki esetleg néha-néha még olvasna is.
Nem kezdek magyarázkodásba, de nem csak, hogy dolgozunk, közben igyekszem Lillával foglalkozni a  lehető legtöbbet, mellette elkezdtem megírni a doktori disszertációmat, amivel nagyon nehezen haladok és ráadásul még az idő is szép.
Szóval mostanában nem tudok érdemi dolgot hozzátenni a blogomhoz, persze jövök, amikor tudok és van mit írni.
Most így hirtelen csak annyi jut eszembe, amik Lilla legutóbbi beszólásai:

-Szeretsz kicsim?
-Szeretlek anya.
-És mennyire?
-Kettőre! :D


Ma meg láttunk egy hőlégballont, mutattuk neki, hogy mi az ott fent, magyaráztuk is, hogy megértse. Gondolkodik a drágám, majd egyszer csak megszólal: -AZT vigyük haza! :D


Ebben a szép időben mindenkinek javaslom, hogy minél több időt töltsön a szabadban a gyerkőccel együtt, most lehet nagyokat szaladgálni, viháncolni, gesztenyét és falevelet gyűjteni!
Mi ma a Vácrátóti arborétumban voltunk, ami gyönyörű és ajánlom mindenkinek, kellemes időtöltés. Viszont javaslom, hogy ne egy-két órát szánjatok rá, hanem fél napot minimum, ja, és ha az üvegházba is bemennétek, érkezzetek 3/4 4 előtt, mert az addig van nyitva, így mi sajnos azt nem láttuk. Nem baj, mert így van okunk visszamenni ;)







3 megjegyzés:

  1. Én olvasnálak Mara! Minél többet! De úgy tűnik, ha hallani akarok rólatok, akkor kénytelen leszek meghívni titeket vendégségbe, vagy én magam megyek el hozzátok :D Jók a képek, még-még-még!!!! Kitartást a disszertációhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kati, összehozhatnánk egy gyerekzsúrt, közös őszi kincskeresést, vagy ilyesmit :) ;)

      Törlés
    2. esetleg valamelyik péntek du., ha nem siettek haza .D

      Törlés