2013. március 3., vasárnap

Tavasz, macipark, másfél év

El sem hiszem, hogy így megy az idő, másfél éves a lányom :)
Nem gondoltam volna, hogy másfél évesen így fog már beszélni, mint most, elég szépen megérteti magát, kezd mondatokat összerakni. Nagyon ügyes csomó mindenben, pl. rajzolásban már nem csak húzkodja a ceruzát fel-alá, hanem köröket próbál rajzolni, szépen kanyarítja.
Tavaly a jó időben ugye még nem nagyon tudott menni, mert 13 hónaposan indult el, most viszont már egyre többet bír sétálni, anélkül, hogy ölbe kéredzkedne, de azért még kilométereket nyilván nem megy.

Ma voltunk a Veresegyházi Medvefarmon, nagyon tudom ajánlani minden kisgyerekes, nagy-gyerekes családnak. Simán el lehet tölteni fél napot, bóklászással, macietetéssel, farkasnézéssel, de vannak kisebb állatok is, mosómacik, orrmányos medvék, van kisvasút, étterem, kilátó, minden ami kell. Látszott, hogy megjöttek az első tavaszi napsugarak, ugyanis rengetegen voltak!!!
Lillának nagyon tetszettek a macik, a farkas az neki kutya, a kisebb állatok meg mind cica volt :) De jól éreztük magunkat, szedtünk egy kis D-vitamint és ez a lényeg :)






2 megjegyzés:

  1. És kiszúrod a szemünket egy képpel? Nem szép! :) Isten éltesse Lillát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nem dehogy, pótoltam is gyorsan :) Akartam ám többet feltenni már du., csak közben Lilla felébredt, de most már alszik megint hálistennek :D

      Törlés