2014. július 12., szombat

Babáz(z)unk!

 Sokat gondolkodtam azon, hogy jelentsem be a blogon, de mivel semmi frappáns nem jutott eszembe, meg amúgy sem akarom túlbonyolítani a dolgokat, így csak egyszerűen:

Lillának kistesója lesz! :)

 Fura még mindig kimondanom, pedig már jó ideje tudom és sajnos a tünetek legjavában is benne vagyok éppen...(de erről majd később írok még).
Terveztük? Persze, terveztük...hogy lesz Lillának kistesója..valamikor... Nem mondanám, hogy pont most a legmegfelelőbb, de persze sosem lesz olyan, hogy jó legyen, így végülis, de...most a legmegfelelőbb.
Szóval az a helyzet, hogy annyira nem tettünk ellene semmit, hogy összejöjjön, lévén, hogy én Lilla óta nem szedek gyógyszert, az óvszert természetesen mindenki utálja (ugye???), a Pharmatexről meg maga a nőgyógyász beszélt le, azt mondta annál a naptár módszer is többet ér. És igaza lett, mert 2 és fél éve tökéletesen működött a naptár módszer, köszönhető ez annak, hogy nekem szülés után szinte napra pontosan beállt a ciklusom, az ovulációt mindig megéreztem. Akkor miért írom mégis bizonytalanul azt, hogy terveztük? Mert meglepő, ami történt... Ugyanis megbeszéltük, hogy végül is megint hiába várunk a csodára, nagyon úgy néz ki, hogy pár éven belül sem leszünk gazdagabbak, jobb helyzetben, de addigra meg csak öregek leszünk és különben is, ha tényleg 3 gyereket akarunk, akkor 30 előtt jó lenne megszülni a 2.-at és mivel már közeledett a 29. szülinapom, ezért bele kéne húzni. És miután ezt megbeszéltük és én tudtam, hogy éppen ovulációm van...nos...a többit nem részletezném...:) 
Másnapra viszont elbizonytalanodtunk és megint megbeszéltük, hogy legalább a lakástakarékunk lejárását megvárjuk, hogy végre saját lakásba költözhessünk, ne szüljük a másodikat is albérletbe..
Igen ám, de a sors (vagy Isten, kinek hogy tetszik) megviccelt, mert addigra összejött a kistesó. 
Röviden ennyi a történet, és bár volt ugye egy kezdeti elbizonytalanodás, most természetesen mégis örülünk és nagyon várjuk! :)

Ezzel együtt próbálom most nem csak kis életünket újraszervezni, hanem a bloggal is többet foglalkozni, hiszen most már a babavárás is bejött új témaként és igyekszem mindenről beszámolni! Remélem olvastok és drukkoltok nekünk, először azért, hogy minél előbb túl legyek a hányós időszakon....mert már nagyon unom..:(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése