2013. július 8., hétfő

Jó hírek! :)

Végre-végre van állásom!!! :) Holnap kezdek is.
Viszont az állás jellege miatt (köztisztviselő) a másik blogomat töröltem. Aki eddig sem ismerte, az nem sajnálja, aki igen, attól meg elnézést kérek, de úgy érzem, hogy azzal a hivatással nem fér össze a mindenféle saját gondolataim közlése.
Viszont ez a blog marad, szerintem gyereket nevelni köztisztviselőknek is szabad :) Másrészt meg ide majd jól odafigyelek, hogy ne írjak semmi félreérthető dolgot.
A lényeg: örülök, boldog vagyok, végre helyreállunk anyagilag, mindenhogy.
Lilla most egy hetet nyaral anyukáméknál, jövő héten még megy bölcsibe, onnantól 4 hét szünet, amikor majd megint nagyizik.

Itt továbbra is lesz témám, sőt....Hiszen most újra kell szerveznem az életünket, a napi dolgainkat, stb. Egyáltalán, ha kíváncsiak vagytok rá, mikkel jár munkába indulni egy 2 évessel, stb. akkor olvassatok tovább! :)

2 megjegyzés:

  1. Először is gratulálok, nagyon örülök az új munkának, érdemes volt várni! Másrészt meg csak úgy letörölted a másikat :O Én nagyon sajnálom, de ez a te döntésed persze. Sok sikert mindenben!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, Kati, köszi, aranyos vagy. Talán majd később folytatom, megújult formában, máshol, máshogy...mert úgy sem tudom sokáig befogni azt a lepcses nagy számat :D:D

      Törlés