2013. április 14., vasárnap

Tavasz és egészség :)

Végre megjött a tavasz, ezt vártam már, hogy a Lillával töltött idő is hasznosabban teljen el, mint eddig. Hálistennek betegeskedés is elmúlt már, a héten bölcsibe is járt, és nem folyik az orra, nem köhög, szóval a téli szezon után most legalább 3 napja a helyén van a porszívó a szekrényben :)

Múlt héten már sétálgattunk bölcsi után az egyetem előtt, ott nagyon szupi, mert lehet kavicsozni:
nincs is ennél jobb játék, hiszen fejleszti a kis ujjacskákat :) Csak az apja ne lássa, mert rosszul lesz tőle, hogy "úristen koszos lesz a gyerek keze" :) Hiába: városi gyerek volt :) Én ebből nem csinálok nagy problémát, otthon lemossuk szappannal, még kézfertőtlenítőt is fújok rá, nem is lehet máshogy, mert Lilla már tartja a kezét, hogy "aztis, dörzsi-dörzsi" :)

Tegnap meg voltunk játszótéren, igaz innen elég messze van csak a jó játszótér. Nem baj, mert most át is néztük gyorsan a bicót, és jövőhéttől járunk azzal, lehet, hogy bölcsibe is. Lilla úgy is úgy élvezi.
A játszótéren meg rájöttem milyen rámenős az én minimanóm :) Ő a legkisebb, de a nagyokat simán lezavarja akármilyen játékról, meg befurakodik közéjük, stb.
Hintázás közben viszont már énekli bőszen a hintapalintát, na és csúszdázni is szeret:


2 megjegyzés:

  1. :D de kis cuki minden képen, meggyőződésem, hogy túl kevés képet raksz fel róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem többet :) végre a fényviszonyok is jók a fotózáshoz :)

      Törlés