2016. május 7., szombat

Látványos semmittevésbe kezdtem...

...igen...komolyan :) Parancsra teszem, ennyi.
Hosszú idő óta ugyanis először vagyok egyedül!!! Bár ha jobban belegondolok, most sem vagyok egyedül, mert van egy 32 hetes baba a pocakomba... Na mindegy, lényegében egyedül vagyok, úgy gondoltuk ideje kipróbálni Petra hogyan vészel át egy éjszakát nélkülem, így Andris fogta a csajokat és elment velük anyósékhoz. Holnap jönnek haza. Nekem meg olyan fura ez a nagy csend, hogy hirtelen nem is tudok magammal mit kezdeni, csak bambulom a tévét (rájöttem, hogy nem csak mesét lehet rajta nézni :) :) ), olvasgatok neten órák óta és egy ültő helyemben sikerült megebédelnem. Aztán az előbb körbenéztem majd felhívtam Andrist, hogy akkor én most elkezdek takarítani, amire határozottan azt a választ kaptam, hogy meg ne próbáljam. Azt mondta inkább csak hajtogassam be a ruhákat a szekrénybe (ami már napok óta csak gyűlik....), de ahhoz meg nincs kedvem...

Szóval, most itt ülök szombat délután 4-kor a tv előtt pizsamában, ölemben a laptop, bal oldalon egy tál csipsz, jobb oldalon egy doboz papírzsepi (mert fél percenként sírok valami hülye reklámon vagy műsoron-fránya hormonok). Nem fogok senkit szelfikkel sokkolni, de el tudjátok képzelni, gondolom...:)
Erről jut eszembe, frappáns videot láttam facebookon, halálra nevetem magam rajta, komolyan, mert pont így érzem magam jelenleg:
Preggo Struggles
The pregnancy struggle is REAL.
Közzétette: Story of This Life – 2016. május 3
 https://www.facebook.com/StoryofThisAndersonLife/?fref=nf

De most legalább van időm megírni, hogy is állunk jelenleg.
32 hetes terhesen, szó szerint terhesnek érzem magam, nem fogom szépíteni. Egyik terhességemet sem viseltem jól én valahogy nem tudom egy rózsaszín felhőben ülve gond nélkül végigcsinálni ezt a 9 hónapot...Már baromira fájnak a csontjaim, nem tudok aludni, fél óránként kell pisilnem, zavar a hatalmas hasam (ami most óriásira nőtt, se Lillával, se Petrával nem volt ekkora), fáradt vagyok és ingerült. Ugyanakkor még semmit, de semmit nem készítettem el a babának. Elvileg ilyenkor még nem is indokolt, de figyelembe véve, hogy Petra is a kiírt dátum előtt 3 héttel született meg, ideje lenne legalább a kis ruhákat előkotornom és kimosnom. Úgyhogy a jövőhéten ez vár rám, ja meg egy festés, mert a gyerekszobát mindenképpen ki kell festenünk most már. 

Harmadik lányunkkal egyelőre úgy tűnik minden rendben, átlagos méreteket saccolnak UH-kon, most a magzatvíz is elég, így valószínű nem ismétlődik meg az, mint Petra esetén. Ettől még számítok rá, hogy előbb fog megszületni, mint a kiírt dátum, nem tudom miért, ez egy megérzés. 

Kicsit tartok tőle milyen lesz majd két picivel, Petra is még csak 15 hónapos, most tanul járni. Valahogy csak belerázódok majd, elvégre máshol is születnek ennyi, vagy még kisebb korkülönbséggel gyerekek. 

Mindenesetre kíváncsian várom a nagycsaládos életet! :)

1 megjegyzés:

  1. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

    VálaszTörlés