2014. március 1., szombat

Az elmúlt hetünk gondolatfoszlányokban:

-Hétfő: korán kelés, utálom. Lilla hisztizik. Bölcsiig ölben cipelve viszem, karom leszakad. Nem baj, jó kedvem lesz, senki nem lombozhat le!! De, mégis...tévedtem...:( Sose leszünk egyenlőek? Mindegy... Gyere kicsim, nem apa jött érted, szívem, anya nem jó?? NEM??? na jó, nem tudok veled mit csinálni, menjünk haza, főzzünk apának. Persze, hogy szeret apa, de anya is. Oké, nézhetsz mesét. Most már menj aludni. Még mindig fáj a fogad szívem? nem jó ez így..
-Kedd: elegem van, már megint, esik, el van borulva. Lilla gyere már. Nem tudom hogy érek be, el fogok késni. Miért most kell fél percenként hisztizni? Jó, mész büntibe, sírd ki magad a kanapén. Nem jössz ide, ottmaradsz, nem ölelgetlek meg, na jó gyere ide. Oké, elkéstem. Induljunk bölcsibe. Nem kicsim jössz a lábadon. Oké, gyere fel. Mi van? Rapport. Mit hogy csinálnék? Mi a kérdés? Hadd menjek már dolgozni... Na jó, erre mit válaszoljak? Nem látok bele... Te jóég, mi van ezekkel! Fél délután gépelés, hülye határozat. Na jó, menjünk haza.. Gyere kicsim, nem, de holnap apa jön érted jó! Ne szaladj vissza, sétálunk hazáig, nézhetsz vonatot. Apa jött, igen, örülök. Jó hírek! Fáradt vagyok aludjunk.
-Szerda: napsütés, végre! Haladjunk már, elkések. Ok, mehetünk? Menjünk már, sosem érek haza. ÁÁÁ, hideg raktár! Hideg van, fázik a homlokom. Hányat kell megírni? Mi van, Te már ott jársz? Végre, jó idő, tavasz, zene, sebesség, imádom! :) Végre nem bent, végre úton. A világból kimennék így. Jó beszélgetés, de van ami ma is elrontja a kedvem?..Van. Nem baj, hazavezetek, tavasz van! Letekert ablak, még nincsenek méhek. Ti már otthon vagytok? Megyek mindjárt. Szép nap volt szívem, neked is? Szeretlek Titeket, nagyon.
-Csütörtök: Fú, de elegem van már kicsikém az állandó hisztiből, mért nem lehet normálisan viselkedni? Haladjunk már, megint elkések. Kisszívem, szeret anya, ugye tudod? Adj egy puszit, aztán futás. Mit keressek meg? Mi vagyok én? ÁÁ, mért engem hívnak? Tegnapi nap jobb volt, inkább mennék ki. Na majd holnap. Önállósodunk! :) Mikor lesz már kész a kocsi? Micsoda? MENNYI???? Hagyd ott a pics@ba, eladom. Te hibád, Te választottad. Lilla ne kezd újra...na gyere kirakózzunk. Szívem ez nem mehet így tovább, mínuszban vagyunk. Nagyon. Ég az arcom, beteg leszek? Nem lehetek. nem vagyok karrierista.
-Péntek: Végre van autó. Kicsim délután apa jön érted, megígérem. Menjünk ellenőrizni. ......Ok, szarul vagyok, menjünk vissza. Ég mindenem, fáj a fülem. Hazamegyek délben. Mi kell már megint? Mért én csináljam? Jó, ma sem érek haza. Ok, nem baj, szívesen. Szia szívem, mikor érsz haza? Szarul vagyok...Hazamentek? Nem akarom, hogy Lilla elkapja, készülnöm kell oktatásra. Nem, nem vagyok karrierista. Tudom, hogy nincs tiszta gatyád, nem mostam.. Nem főztem! Te mért nem segítesz? Na jó, menjetek, szarul vagyok.. Nem bírok nyelni, begyulladt a fülem. Nem iszok pálinkát, tanulnom kell. Szeretlek, vigyázz Lillára.
-Szombat: Köd, utálom. Mennyi? Jó odaérek. Nincs hangom, nem bírom, ki fogok dőlni. Oké, elmondom, jövök haza, lefekszek. Nem tudom mikor fejezzük be. Hazafelé süt a nap, végre! Szia szívem, hogy vagytok? Jó akkor hívlak később... 190! Mennyi????? ÚÚú...fék...nem akarom eladni, imádom.  Muszáj. Meg kell itt állnom, de jó kabát! Váó, ilyen farmerdzsekit kerestem. Jajj, ne, irány haza, kezdek lázasodni...? Nem tankolok, kibírja. Szia szívem, hazaértem, hogy vagytok? Én szarul, lefekszek. Sajnálom, de muszáj lesz eladni, most még azért megsírattam, ilyen kocsim nem lesz még egy. Lillára vigyázz, tényleg ennyit evett? Nagyon jó, hiányoztok. Fokhagymakrémleves, sok fokhagymával. Kell egy kis palacsinta is. Egy pálinka. Polárpulcsi, izzadnom kell.

Rendetlenség van, minden a feje tetején, mosogatóban edényhalmok, gépben kimosott, nem kiteregetett ruha, hervadó virágok, káosz... Nem lehetek beteg. Holnap konzultálok, meg kell írnom a doktorit. Oktatnom kell, nem mehetek szabira, kell a pénz. Tényleg el kell adni? Muszáj..győzködöm magam. Mindenem fáj, aludni nem tudok. Lilla hiányzik. Jé, vannak még anyai érzéseim? Na, csak nem vagyok karrierista. Jó, akkor csak kicsit pihenek, amíg írok egy kicsit...Kiírom magamból, össze-vissza, kuszán. Más úgy sem tudja...De nekem jobb, könnyebb...

Kaotikus hét, kaotikus helyzet, nem tudom..más is érez így néha, vagy menjek orvoshoz???? :)

2 megjegyzés:

  1. A megfázással menj orvoshoz, és más hidd el, még cifrábbakat is érez.... Majd elmúlik, tudod, volt jobb, lesz rosszabb, de csak előre kell nézni és a hupa után tuti hepe jön!!!! Jobbulást, remélem már meggyógyultál egészen!!! (Ha ez vigasztal, én is beteg vagyok, dolgoznom muszáj, Editke hisztis, és hülye emberek zaklatnak telefonon, ennyi dióhéjban...) Kitartást!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kati a biztatást! Most kicsit elgyengültem, amikor ezt írtam, néha előfordul :( De már sokkal jobban vagyok, és pörgök újra..csak sokszor úgy érzem, hogy ha 48 órából állna egy nap, az sem lenne elég... És hogy megint minden egyszerre jön össze...:( Na de remélem igazad van és "hupa után hepe jön" :) ez nagyon jó, megjegyzem!

      Törlés