2013. január 27., vasárnap

Vége az itthonlétnek :)

Igen, már vártam, hogy újra bölcsibe menjen, holnap végre megy. És nem, nem érzem magam rossz anyának emiatt, ugyanis Lilla is nagyon várja. Mindennap elmondja, hogy böccsi, Hanna, Kittinéni.
Megszokta, szereti, unalmas neki itthon, én nem tudok neki annyiféle szórakozást nyújtani, mint ott a többiek egésznap. Sőt itthon enni sem eszik úgy, apjával meg is állapítottuk, hogy lement a pociból a héten. De ott a bölcsiben a többiekkel együtt olyan jól eszik, jó étvágya van mióta jár, és hízott is.
Szóval, holnap végre mehet megint bölcsibe, és remélem most több időt lehet, mint 2 hetet (persze ennek eddig is csak a 2 hetente jövő újabb betegség volt az oka). Előbb-utóbb majd csak megszokják egymás "baciflóráját" a gyerekek, és elmúlik ez.....

Ma voltunk végre most már hármasban Ágiéknál megnézni Lizi babát, na meg játszani Atival. Ati 2 nappal idősebb Lillától, de egy "számmal" nagyobb. Hihetetlen mekkora különbség van fiú meg lány között, már ilyen korban.
Örülünk, hogy Ágiék hazaköltöztek végleg Olaszországból, és annak is, nagyon közel vannak hozzánk, Lillával egykorú játszópajtása van, akivel tök jól elvannak:


2 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a két "nagy" együtt! Meg külön is, persze :) Örülök, hogy meggyógyult Lilla! Editke is néha unja a fejemet otthon, és tök boldog, ha mehet a bölcsibe, és akkor otthon is nyugodtabban elvan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lilla is nyugisabb a bölcsi után, gondolom ott kiélheti magát :) Néha ő nem kifelé jön velem, hanem menne vissza és úgy kell elcibálni :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire tudják szeretni!!

      Törlés