2012. július 7., szombat

Ágyramászás, lépegetés

Lilla ma mászott fel először az ágyra egyedül...hihetetlen milyen gyorsan megy az idő, és hogy napról napra ügyesebb. Én az ágyon ültem, ő meg egyszer csak az ágy szélétől feldobta a térdét, feltolta magát, és hipphopp már ott is volt! :) Azóta már többször eljátszotta, mint akinek ez már természetes.
Szegénykém kicsit szenved, mert 2 foga is jön egyszerre, de persze a rágóka nem kell neki... van helyette jobb: feláll az asztalnál, és elkezdi rágni az asztalt, és persze közben lépeget mindig kicsit odébb, mert hát nehogy már egy helyen legyen lerágva az az asztal...csak úgy félek, nehogy a foga odatörjön..
Tudna már állni is, csak még óvatos, de tegnap figyeltem meg először, hogy valamit levett az asztalról és két kézzel fogta :) Neki persze nem tűnt fel, hogy közben nem kapaszkodik, de amikor rájött, hogy mi történt, ijedtében gyorsan seggre is huppant :)
Azt hiszem nemsokára menni is fogunk :) A járássegítőt már nagyon ügyesen tologatja, mindkét végéről :D

Jó lenne már egy kis hűvösebb idő, mert már nagyon régen voltunk kint a szabadban játszani. Kora reggel egy gyors séta, meg este egy, és kész, ennyi jut mostanában...Szegénykém menne ki, hozza a szandálját, és aztán megy az ajtóhoz. Ha megyünk végre, és nyílik az ajtó akkor visít örömében. :)
Egyre tudatosabban próbálja megértetni mit szeretne, persze a legjobban a cicizésingert tudja mutatni, egész egyszerűen ráncigálja a felsőmet, és széles vigyorral nyugtázza, hogy van ott valami neki. :D
Na majd bölcsire leszoktatom róla valahogy....majd alakul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése